Envia’ns un dibuix de l’última pel·lícula que has vist!

0

A la Petita Xarxa ens agrada molt anar al cinema i per això us volem convidar al vostre Primer Festival!

Del 17 al 25 de novembre, a diverses sales de Barcelona, es celebra la cinquena edició d’ El meu Primer Festival, una gran oportunitat per veure pel·lícules infantils de qualitat, vingudes d’arreu del món i, a més a més, per fer de petits crítics! Com que vosaltres sou els protagonistes, a l’acabar la sessió podreu donar la vostra opinió i votar quines són les pel·lícules que us han agradat més.

Si us agrada el cinema i dibuixar, no teniu excusa! Envieu-nos un dibuix de l’última pel·lícula que heu vist i entre tots els participants sortejarem entrades per anar al Festival.
Disposem de dos lots d’entrades (2 entrades adults + 2 entrades nens): un per la sessió inaugural del 17 de novembre a les 12h al Verdi (que sortejarem el dijous 15) i l’altre per la sessió ‘Històries d’aquí i d’allà’, del 24 de novembre a les 17h als Cinemes Girona de Barcelona (que sortejarem el dijous 22).
No perdeu temps i envieu el vostre dibuix a participa@petitaxarxa.cat i entrareu al sorteig!

Us esperem al cinema!

Posted in Dibuixos, Participació

Comparteix:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>