Els guanyadors de la Castanyada!

0

Aquest divendres, 9 de novembre, es va acabar el plaç per participar al ‘què en saps de… la castanyada?’, heu sigut molts els que heu participat i heu encertat les respostes, es nota que en sabeu molt sobre els costums de la castanyada. Moltes gràcies a tots per participar!

Però només tenim 3 lots de jocs Educa Borras… Així que hem hagut de fer un sorteig entre tots els participants i els guanyadors són (sona un redoble de tambors…) la Judith Capdevila d’Avinyonet del Penedès, el José Burguillos de Santa Coloma de Farners i l’Eloi Macia de l’Espelt. Felicitats al tres!!! En breu ens posem en contacte amb vosaltres!

Així i tot, fem una menció especial al Guillem de 5 anys que ens ha enviat una foto dels panellets que va fer amb la Gemma! Llàstima que se’n va menjar la meitat abans de fer la foto! ;)

Posted in Castanyada, Especials

Comparteix:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>