Estrenem concurs de Sant Joan

0

Hola a tothom,

s’acosta Sant Joan i, com sempre que hi ha dates especials, al bloc de la petitaxarxa.cat obrim la participació a tots els nens i nenes que ens vulguin enviar coses per anar omplint aquest bloc amb continguts vostres. En aquesta ocasió us demanarem que ens envieu fotografies o dibuixos de coques (millor si les feu vosaltres), de fogueres o, fins i tot, de bruixes!

A l’especial que hem fet a www.santjoan.org, trobareu un munt d’inspiracions si no se us acudeix què dibuixar-nos o fotografiar…

Vinga, poseu el vostre cap a pensar i les vostres mans a dibuixar i envieu-nos propostes originals. Ja sabeu, el correu on podeu enviar-vos els vostres materials és participa@petitaxarxa.cat i entrareu al sorteig de 3 lots de llibres.

Posted in Dibuixos, Especials, Fotos, Manualitats, Participació, Sant Joan
Tagged , ,
Comparteix:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>